Sposób przygotowania:
Jajka nadziewane
Gotujemy jajka na twardo. Przecinamy je wzdłuż na połowę. Usuwamy żółtka.
Część białego sera miksujemy razem z łyżką koncentratu pomidorowego-tak by masa nabrała czerwonego koloru. Solimy. tą masą wypełniamy połowę z naszych jajek. Drugą część twarożku miksujemy ze szczypiorkiem-z pęczkiem- aż powstanie jednolita zielona masa.Solimy, mieszamy i wypełniamy nią pozostałe jajka. Ozdabiamy wszystkie jajka zielona pietruszką. Smacznego!
Część białego sera miksujemy razem z łyżką koncentratu pomidorowego-tak by masa nabrała czerwonego koloru. Solimy. tą masą wypełniamy połowę z naszych jajek. Drugą część twarożku miksujemy ze szczypiorkiem-z pęczkiem- aż powstanie jednolita zielona masa.Solimy, mieszamy i wypełniamy nią pozostałe jajka. Ozdabiamy wszystkie jajka zielona pietruszką. Smacznego!