iskierka.ag

iskierka.ag

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 677]

Jajka w sosie tatarskim

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Takie jajka często przyrządzam na śniadania w moim domu wieczorem, dzięki temu rano już jest gotowe do jedzenia. Ma świetny ostry smak.

Jajka w sosie tatarskim

Składniki:

Jajka w sosie tatarskim

 

Sposób przygotowania:

Jajka w sosie tatarskim
Jajka gotujemy na twardo, a następnie łupimy. Ogórki kroimy na małe części następnie miksujemy w blenderze. Dodajemy do ogórków jogurt oraz przeciśnięty czosnek. Następnie solimy i pieprzymy, dodajemy majonez. Jajka układamy w misce i zalewamy sosem, wstawiamy na noc do lodówki aby smaki przeszły sobą

Tagi:

jajko jajka