katarzynka455

katarzynka455

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1651]

Jajka z porowym farszem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Faszerowane jajeczka ...

Jajka z porowym farszem

Składniki:

Jajka z porowym farszem

 

  • jajka 10 sztuk
  • por 1/2 sztuki
  • majonez wg uznania
  • starty żółty ser 3-4 łyżki
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Jajka z porowym farszem
Jajka myjemy, gotujemy, studzimy i obieramy .Kroimy je na połowy i wyjmujemy żółtka .Rozkruszamy je widelcem albo drobno kroimy. Pora obieramy , myjemy i drobniutko siekamy.. Żółtka por i ser mieszamy łącząc niewielką ilością majonezu. Doprawiamy do smaku i nakładamy na połówki jajek. Dowolnie można udekorować.