Ree Drummond

Ree Drummond

Starszy Kucharz
[Przepisów: 16]

Jeżynowy cobbler

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jeżynowy cobbler przygotujesz w zaledwie kilka chwil. To deser lekki i słodki! Wyśmienity na podwieczorek lub drugie śniadanie.

Jeżynowy cobbler

Składniki:

Jeżynowy cobbler

 

 

  • 1 ½ szklanki cukru

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Jeżynowy cobbler
Piekarnik rozgrzej do 180°C. W mikserze zmieszaj wszystkie składniki oprócz jeżyn. Formę do pieczenia natłuść i wysyp owocami. Całość przykryj warstwą kruszonki i zapiekaj przez 1 godzinę w piekarniku.

Jeżynowy cobbler podawaj z lodami lub bitą śmietaną. Tak smakuje najlepiej. Smacznego!

Przepis z Polsat Food Network