Sposób przygotowania:
Jogurtowiec z galaretką i brzoskwiniami
W rondelku stopić masło a biszkopty rozdrobnić. Potem połączyć biszkopty z masłem dokładnie mieszając i wyłożyc to do foremki o średnicy 17 cm ( u mnie taka papierowa jak na zdjęciu ).
Wyrównać powierzchnię i na spód wyłożyć pokrojone brzeoskwinie. Jogurt wymieszać z rozpuszczoną i chłodną galaretką i zalać masą owoce, wstawić foremkę do lodówki.
Gdy się masa zetnie wylac na nią rozpuszczoną i zimną galaretkę, po czym znowu wstawić do lodówki do ścięcisa.
Wyrównać powierzchnię i na spód wyłożyć pokrojone brzeoskwinie. Jogurt wymieszać z rozpuszczoną i chłodną galaretką i zalać masą owoce, wstawić foremkę do lodówki.
Gdy się masa zetnie wylac na nią rozpuszczoną i zimną galaretkę, po czym znowu wstawić do lodówki do ścięcisa.
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2