Sposób przygotowania:
Jucha z leśną wkładką
Do maślanki dodaj mąkę . Bardzo dokładnie roztrzep ją w maślance. Dodaj szczyptę soli do smaku i zagotuj. Na rozgrzany na patelni olej wrzuć Warzywa na patelnię z grzybami leśnymiHortex. Smaż warzywa mieszając od czasu do czasu przez 12 minut. Pod koniec smażenia oprósz warzywa solą i pieprzem świeżo zmielonym. Podawaj gorącą zupę z chrupiącymi i aromatycznymi warzywami z patelni przybraną listkami pietruszki.
![Jucha z leśną wkładką Jucha z leśną wkładką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jucha-z-lesna-wkladka-353782.jpg)
![Jucha z leśną wkładką Jucha z leśną wkładką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jucha-z-lesna-wkladka-353783.jpg)
![Jucha z leśną wkładką Jucha z leśną wkładką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/jucha-z-lesna-wkladka-353784.jpg)