Sposób przygotowania:
Kakaowe kulki z Tiramisu i wiórkami kokosowymi
Do dużej miseczki wkładamy 18 dag biszkoptów, pół kostki margaryny, rozgniatamy razem.
Dodajemy łyżkę masła i dwie łyżki kakao, szczyptę cynamonu, dużą łyżkę cukru trzcinowego i pięć łyżek likieru Tiramisu.
Zagniatamy wszystkie składniki razem i formujemy niewielkie kulki, które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Kuleczki wstawiamy do lodówki na godzinkę, po tym czasie można podawać.
Porada: Jeśli lubimy bardziej słodkie lub mniej dodajemy do smaku cukier trzcinowy oraz likier Tiramisu, możemy zmniejszać lub zwiększać ilość według swojego smaku.
Dodajemy łyżkę masła i dwie łyżki kakao, szczyptę cynamonu, dużą łyżkę cukru trzcinowego i pięć łyżek likieru Tiramisu.
Zagniatamy wszystkie składniki razem i formujemy niewielkie kulki, które obtaczamy w wiórkach kokosowych. Kuleczki wstawiamy do lodówki na godzinkę, po tym czasie można podawać.
Porada: Jeśli lubimy bardziej słodkie lub mniej dodajemy do smaku cukier trzcinowy oraz likier Tiramisu, możemy zmniejszać lub zwiększać ilość według swojego smaku.