Sposób przygotowania:
Kapusta włoska po węgiersku
Kapustę myjemy , szatkujemy.
Cebulę obieramy , myjemy i kroimy w piórka.
Następnie cebulkę podsmażamy.
Do dużego garnka dodajemy naszą cebulkę i kapustę.
Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni.
Następnie wrzucamy ja do naszego garnka z kapustą i cebulą.
Grzybki leśne (mrożone) wrzucamy.
Marchew obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy.
Paprykę myjemy , oczyszczamy i kroimy w słupki.
Teraz wrzucamy kostki rosołowe , przyprawiamy papryką , solą , pieprzem.
I podlewamy wodą , oraz 2-3 łyżkami oleju.
Dusimy do miękkości .
Smacznego!
Cebulę obieramy , myjemy i kroimy w piórka.
Następnie cebulkę podsmażamy.
Do dużego garnka dodajemy naszą cebulkę i kapustę.
Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni.
Następnie wrzucamy ja do naszego garnka z kapustą i cebulą.
Grzybki leśne (mrożone) wrzucamy.
Marchew obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy.
Paprykę myjemy , oczyszczamy i kroimy w słupki.
Teraz wrzucamy kostki rosołowe , przyprawiamy papryką , solą , pieprzem.
I podlewamy wodą , oraz 2-3 łyżkami oleju.
Dusimy do miękkości .
Smacznego!