Sposób przygotowania:
Kapusta z pieczarkami
Kapustę odciskamy, zalewamy wodą i stawiamy do gotowania.
Pieczarki oczyszczamy jeśli trzeba obieramy kroimy.
Na patelni dość mocno rozgrzewamy tłuszcz i wrzucamy Przygotowane pieczarki.
Chwilę rumienimy i dodajemy do kapusty. Dodajemy też pokrojoną i lekko zrumienioną cebulę.
Wędlinę dowolnie kroimy i dodajemy do kapusty(można podsmażyć).
Dodajemy też przyprawy i gotujemy do miękkości.
Doprawiamy do smaku przyprawami i koncentratem pomidorowym.
Pieczarki oczyszczamy jeśli trzeba obieramy kroimy.
Na patelni dość mocno rozgrzewamy tłuszcz i wrzucamy Przygotowane pieczarki.
Chwilę rumienimy i dodajemy do kapusty. Dodajemy też pokrojoną i lekko zrumienioną cebulę.
Wędlinę dowolnie kroimy i dodajemy do kapusty(można podsmażyć).
Dodajemy też przyprawy i gotujemy do miękkości.
Doprawiamy do smaku przyprawami i koncentratem pomidorowym.