Sposób przygotowania:
Kapustka z czerwoną fasolą
Kapustke pokroić,wrzucic do garczka i gotowac.
Mięsko mielone podsmażyć z przyprawami i cebulką.
Kiedy kapustka będzie już prawie miękka dodać do niej pomidory i podsmażone mięsko, koncentrat,troszkę ketchupu i przyprawy wedle uznania.
Dusić jeszcze parę minutek.
Na samym końcu odsączyć czerwoną fasole z zalewy , dodać do kapusty i wszystko wymieszać.Pogotować jeszcze 5 minutek i gotowe :)
Mięsko mielone podsmażyć z przyprawami i cebulką.
Kiedy kapustka będzie już prawie miękka dodać do niej pomidory i podsmażone mięsko, koncentrat,troszkę ketchupu i przyprawy wedle uznania.
Dusić jeszcze parę minutek.
Na samym końcu odsączyć czerwoną fasole z zalewy , dodać do kapusty i wszystko wymieszać.Pogotować jeszcze 5 minutek i gotowe :)