Sposób przygotowania:
Karczek z grilla
Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę.Łączymy czosnek z olejem i przyprawą do gyrosa. Dokładnie mieszamy(najlepiej w misce).
Mięso kroimy na plastry, oprószamy solą i pieprzem. Mięso przekładamy do miski z marynatą i obtaczamy w niej mięso.
Zakrywamy i odstawiamy na 2-3 godz. Przed grillowaniem wyjmujemy chwilę wcześniej i grilujemy na tackach, czy też folii aluminiowej albo ruszcie.
Mięso kroimy na plastry, oprószamy solą i pieprzem. Mięso przekładamy do miski z marynatą i obtaczamy w niej mięso.
Zakrywamy i odstawiamy na 2-3 godz. Przed grillowaniem wyjmujemy chwilę wcześniej i grilujemy na tackach, czy też folii aluminiowej albo ruszcie.
basiamig
katarzynka455
Cieszę się że smakowało i jest mi bardzo miło ..Pozdrawiam:)