Sposób przygotowania:
Karczek z warzywami
Karczek myjemy i osuszamy. Kroimy na mniejsze kawałki. Do garnka dajemy mięso, skrapiamy oliwą, posypujemy przyprawami i dodajemy pokrojoną cebulkę. Odstawiamy do lodówki na 12 godzin.
Po tym czasie mięsko przekładamy do naczynia żaroodpornego, Dodajemy pokrojone jarzyny oraz pieczarki.
Dajemy do piekarnika. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 60 minut.
Po tym czasie mięsko przekładamy do naczynia żaroodpornego, Dodajemy pokrojone jarzyny oraz pieczarki.
Dajemy do piekarnika. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 60 minut.
![Karczek z warzywmi Karczek z warzywmi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/karczek-z-warzywmi-437144.jpg)
![Karczek z warzywmi Karczek z warzywmi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/karczek-z-warzywmi-437147.jpg)
![Karczek z warzywmi Karczek z warzywmi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/karczek-z-warzywmi-437148.jpg)
![Karczek z warzywmi Karczek z warzywmi](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/karczek-z-warzywmi-437149.jpg)