Sposób przygotowania:
Karkówka w panierce
1 Karkówkę rozbijamy jak schabowego
2 Doprawiamy sola i pieprzem
3 Rozbijamy jajko roztrzepujemy je .
4 Maczamy karkówkę w jajku potem w bułce tartej i na rozgrzany tłuszcz.
5 Pieczemy z obu stron na rumian kolor dusimy kolo pól godziny żeby zmiękły podajemy z ziemniakami .
6 Dekorujemy talerz ogórkiem i pomidorkiem i kładziemy karkówkę
2 Doprawiamy sola i pieprzem
3 Rozbijamy jajko roztrzepujemy je .
4 Maczamy karkówkę w jajku potem w bułce tartej i na rozgrzany tłuszcz.
5 Pieczemy z obu stron na rumian kolor dusimy kolo pól godziny żeby zmiękły podajemy z ziemniakami .
6 Dekorujemy talerz ogórkiem i pomidorkiem i kładziemy karkówkę