Sposób przygotowania:
Karkówka z musztardą
Karkówkę zwinąć w zgrabną roladę i związać.Posypać pieprzem i solą oraz posmarować połową musztardy.Włożyć do brytfanny.Oczyszczoną włoszczyznę i pomidory pokrojone na małe kawałki ułożyć wokół rolady i skropić ją olejem.Mięsko włożyć do gorącego piekarnika (220stopni) i podpiec.Następnie pieczeń zalać winem,dodać gożdziki i posmarować resztą musztardy i piec jeszcze ze 30 min.
Sos pieczeniowy przetrzeć przez sitko.Połączyć ze śmietaną i zagotować.Doprawić do smaku i dodać zieleninę.
Sos pieczeniowy przetrzeć przez sitko.Połączyć ze śmietaną i zagotować.Doprawić do smaku i dodać zieleninę.
ulcia21
Henia
kinga
yola
I tak właśnie jest:)
misia53
eli_555