lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Karkówka z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Bardzo pyszny sosik wychodzi do ziemiaczków

Karkówka z pieczarkami Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Karkówka z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Karkówka z pieczarkami
Karkówkę nie rozbijać pokroić w grubsze plastry usmażyć z obu stron pieczarki najlepiej aby były małe w całości usmażyć na patelni z ogonkami następnie dolać wody aby zakryło dodać kucharka do smaku i dusić do miękkości można podawać z ziemniaczkami albo z pryzem
Karkówka z pieczarkami
Dusimy w sosiku który robi nam sie z mieska na koniec dodajemy mąke i smietane
Karkówka z pieczarkami
Możemy sie teraz zajadać pyszmościami jakie nam powstały