Sabina86

Sabina86

Starszy Kucharz
[Przepisów: 15]

Karminadle

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybkie w wykonaniu i bardzo sycące

Karminadle Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Karminadle

 

Sposób przygotowania:

Karminadle
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor, zostawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy mięso, doprawiamy solą, pieprzem, papryką i vegetą, dodajemy podsmażona cebulę, jaja i bułkę tartą. Wyrabiamy na gładką masę. Smażymy na rozgrzanym ogniu z obu stron.
Karminadle
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na złoty kolor, zostawiamy do ostygnięcia. Przygotowujemy mięso, doprawiamy solą, pieprzem, papryką i vegetą, dodajemy podsmażona cebulę, jaja i bułkę tartą.
Karminadle
Wyrabiamy na gładką masę. Smażymy na rozgrzanym ogniu z obu stron.

Tagi:

mięso tarta