Sposób przygotowania:
Karp pieczony z grzybami
1. Karpia sprawić. 1 cebulę posiekać. Rybę skropić sokiem z cytryny, 5 łyżkami oleju, posypać przyprawami i posiekaną cebulą. Karpia pozostawić w marynacie na całą noc w lodowce. 2. podgrzybki wymoczyć, podgotować, osączyć. Resztę oleju wlać do brytfanny i ułożyć w nim karpia wraz z zalewą. Rybę posypać pokrojonymi w plastry pieczarkami, podgrzybkami i krążkami pozostałych cebul. 3. Piec przez 1 godzinę w temp. 180 stopni.
edytaha
evita0007
edytaha,zdjęcie jest skopiowane,to widać gołym okiem.Ale pamietam też że Aniutka1,była już na gotujmy.pl pod innym nickiem ? Wiem bo poznaje twarz ;D
edytaha
Evito, tyle to ja się domyśliłam i dlatego chciałabym jak to wytłumaczy Aniutka ;)
edytaha
broman
evita0007