Sposób przygotowania:
Kaszotto z dynią i tofu
Cebule obieram i kroję w mala kostkę. Przesmażam na oleju, dodaję czosnek rozgnieciony, kaszę pszenną i dalej przesmażam. Po chwili dolewam bulion i na wolnym ogniu duszę pod przykryciem. Dynię obieram i kroję w kostkę, paprykę także kroję.Do kaszy dodaję dynię i paprykę i dolewam stopniowo bulion, jak kasza go wchłonie Pod koniec dodaję cukinię pokrojoną bo ona potrzebuje najkrócej się dusić. Na końcu dodaję tofu pokrojone. Doprawiam bazylią, gałką muszkatołową, sola, pieprzem.
![Kaszotto z dynią i tofu Kaszotto z dynią i tofu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kaszotto-z-dynia-i-tofu-304266.jpg)
![Kaszotto z dynią i tofu Kaszotto z dynią i tofu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kaszotto-z-dynia-i-tofu-304267.jpg)
![Kaszotto z dynią i tofu Kaszotto z dynią i tofu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kaszotto-z-dynia-i-tofu-304268.jpg)
![Kaszotto z dynią i tofu Kaszotto z dynią i tofu](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kaszotto-z-dynia-i-tofu-304269.jpg)
skuter5
biedroneczki
Czekoladka 2