Sposób przygotowania:
Kebab w naleśniku
SOS: Węższą część opakowania wsypać do miseczki, dodać 3 łyzki majonezu i jogurtu natrulanego też 3 łyżki. Wymieszać . Odstawić do lodówki. MIĘSO: Kurczaka pokroić na kawałeczki. Z szerszej częsci opakowania zrobić marynatę czyli wymieszac ten proszek z 3 łyzkami oleju, marynatę wymieszac z kurczakiem. Wlozyć na patelnię i smażyć . Usmażone mięso odstawić na bok:) WARZYWA: Pomidor, ogórki pokroić w kostkę. Sałatę podzielić na częsci mniejsze. Cebulę i pora pokroić na drobno. POŁĄCZENIE: Na talerz położyc 2 naleśniki ( po 2 na jeden kebab) posmarować je sosem czosnkowym, położyc sałatę, następnie troche pomidorów, mieso, ogórki, por i cebulę, polac ketchupem i troche sosu tez dodac. Następnie zlozyc placka na pól. Na wierzchu polac ketchupem. Tak robić z kazdym kebabem. Mozna dodac musztardę do smaku. Trochę roboty jest i moze wydac się skomplikowane ale to wszytsko proste i smaczne. Smacznego!! Wkrotce dodam foto.