Sposób przygotowania:
Kebabowy schabowy
Umytyschab podzieliłam na kotlety ( 5 sztuk)rozbiłam tłuczkiem, delikatnie posoliłam. Do miski wbiłam jajko, dodałam śmietanę i przyprawy, połączyłam dokładnie składniki. Każdego kotleta dokładnie obtoczyłam w masie jajecznej, zalałam pozostałą i zostawiłam całość na 2 godziny w lodówce. Płatki kukurydziane rozgniotłam w misce, panierowałam w nich kotlety . Nastepnie usmażyłam na oleju na złoty kolor.
zewa
zbysiowa
O chipsach słyszałam, a z paluszkami trzeba wypróbować:)
Cukiereczek13
zewa
Ja robiłam już kilka razy z panierką z chipsów, ale to muszą być te małe trójkąciki. Kotlety są smaczne. A
zewa
Coś mi ucięło. No więc panierka paluszkowa jest delikatna i chrupiąca ale nie twarda.
edytaha
Bo