Sposób przygotowania:
Keks czekoladowy
Migdały posiekaj, czekoladę pokrusz i roztop w odrobinie wody.
Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajka, 3 łyżki soku z cytryny i stopioną czekoladę.
Wsyp mąkę i proszek, krótko miksuj, wrzuć bakalie.
Przełóż do wysmarowanej i wyłożonej papierem formy. Piecz 70 min w 180stC
Lukier:pozostały sok z cytryny wymieszaj z pudrem. Polej wystudzone ciasto.
Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajka, 3 łyżki soku z cytryny i stopioną czekoladę.
Wsyp mąkę i proszek, krótko miksuj, wrzuć bakalie.
Przełóż do wysmarowanej i wyłożonej papierem formy. Piecz 70 min w 180stC
Lukier:pozostały sok z cytryny wymieszaj z pudrem. Polej wystudzone ciasto.