Sposób przygotowania:
kiełbasa chorizo na gorąco
ryż gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem curry.
kiełbasę kroimy w grubsze plastry. cebulę w krążki.
papryczkę chili oczyszczamy z pestek, jesli ktos lubi bardzo ostre dania , mozna pestki zostawić, następnie drobno siekamy.
wszystkie skladniki podsmażamy na oliwie z oliwek. podlewamy odrobiną wody ( tak aby zrobiło sie troszke sosu) i dusimy ok 10 minut.
serwować bardzo gorące.
Smacznego:)
kiełbasę kroimy w grubsze plastry. cebulę w krążki.
papryczkę chili oczyszczamy z pestek, jesli ktos lubi bardzo ostre dania , mozna pestki zostawić, następnie drobno siekamy.
wszystkie skladniki podsmażamy na oliwie z oliwek. podlewamy odrobiną wody ( tak aby zrobiło sie troszke sosu) i dusimy ok 10 minut.
serwować bardzo gorące.
Smacznego:)