marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Kieszonki ze schabu nadziewane tofu.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Schab opłukać i osuszyć ręcznikiem papierowym i naciąć wpół otwory i wsunąć nadzienie z tofu i nabić po bokach wykałaczkami.Usmażyć i podać

Kieszonki ze schabu nadziewane tofu.

Składniki:

Kieszonki ze schabu nadziewane tofu.

 

Sposób przygotowania:

Kieszonki ze schabu nadziewane tofu.
Schab opłukać pod bieżącą wodą i osuszyć ręcznikiem papierowym.Naciąć wpół,aby powstało miejsce na nadzienie czyli tofu.Ser zaś pokroić na kawałki,jeśli trzeba,a potem nadziewać kieszonkę schabową każdą tofu i nabić po obu stronach wykałaczką metalową,aby nie wysypało się podczas smażenia
nadzienie.Tłuszcz nagrzać w patelni,a mięso obtoczyć w jaju i
bułce i smażyć.Podawać z surówką i frytkami.