kajol695

kajol695

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 54]

Kluski czosnkowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przepyszne danie z serem.

Kluski czosnkowe

Składniki:

Kluski czosnkowe

 

Sposób przygotowania:

Kluski czosnkowe
Ugotuj makaron na wrzącej,lekko osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Ser rokpol rozgnieć dobrze widelcem na talerzu i wymieszaj ze śmietaną.natrzyj wnętrze garnka dwoma ząbkami czosnku na dno garnka daj łyżkę masła,włóż do tego odcedzony makaron a na wierzch roztarty rokpol ze śmietaną.Całość podgrzej na wolnym ogniu przez około 3 minuty.Podawaj gorące posypane natką pietruszki lub bazylią.

Tagi:

makaron sery ser