Sposób przygotowania:
Knedel serowo-kokosowy
Wiórki kokosowe zmielić na mączkę kokosową - dodać jajkę i zmiksować.Zmielić ser w robocie ( lub malakserze). Połączyć szczyptę soli, mąkę , ser z masą kokosowo-jajeczną. Wyrobić na sprężystą masę. Ciasto wyłożyć na folię spożywczą . Zwinąć za pomocą folii w rulon . Zawinąć folią dokładnie .( można robić 1 duży lub np. 3-4 mniejsze knedle). Gotować na parze 45 minut na małym gazie *. Na sucha patelnię wsypać bułkę tartą i zrumienić mieszając. Dołożyć masło, a potem cukier trzcinowy. Zamieszać. Ugotowany knedel wyjąć i odwinąć z folii. Pokroić w plastry. Z nektarynek usunąć pestki i pokroić je w plastry. Podawać plastry knedla polane masłem z bułką i cukrem , obkładając nektarynkami.* Sprawdzamy czy jest gotowy wbijając przez folię na środku knedla patyczek do ciasta - jak jest suchy to knedel jest ugotowany.