Sposób przygotowania:
Kokosowa kremówka
CIASTO KRUCHE: Mąkę przesiewamy na stolnicę. Dokładamy margarynę. Siekamy. Dokładamy pozostałe składniki i energicznie zagniatamy ciasto. Ciasto wałkujemy i wykładamy nim przygotowana blaszkę. Na kruche ciasto wykładamy delikatnie przestudzony budyń. Na budyniu rozprowadzamy warstwę kokosową. Całość pieczemy około 30-40 minut w 180°C. Gdy widzimy, ze rumieni się warstwa kokosowa przykładamy ciasto z góry złotkiem i dalej pieczemy (unikniemy jej przypaleniu). BUDYŃ: Budyń gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Słodzimy do smaku. Do gotowego wtłaczamy masło. Delikatnie przestudzony wykładamy na ciasto kruche. KOKOS: Masło rozpuszczamy i studzimy. Białka ubijamy na sztywno. Stopniowo dokładamy do nich cukier, a następnie żółtka. Do puszystej masy wsypujemy kokos i wlewamy masło. Mieszamy dokładnie. Masę wykładamy na rozłożony budyń. Pieczemy.