Sposób przygotowania:
Kokosowe ciasto
Biszkopt: Oddzielil białka od żółtek. Ubij białka na sztywną piane z cukrem, następnie po kolei dodawaj żółtka, dalej miksując, dodawaj mąkę, proszek do pieczenia. Dodając orzechy mieszaj masę najlepiej dużą łyżką. Piec 20-30 minut w temp. 180- 200*C. Masa kokosowa: Białka ubij z cukrem na sztywną pianę. Na końcu dodaj wiórki kokosowe - dobrze wymieszaj - można mikserem. Piec 20minut 180-200*C. Po upieczeniu można blaszkę położyć na wilgotną ściereczkę to po wystygnięciu ciasto ładnie odejdzie od blaszki i się nie połamie. Masa budyniowa: Odlej trochę soku z ananasów i wymieszaj budyń z mąką, można dodać do tego żółtka. Dobrze wymieszać i ugotować na pozostałej ilości soku. Wystudzić przygotowaną masę .Połowę kostki margaryny zmiksować z cukrem waniliowym, dodać po łyżce budyniu i na końcu pokrojone w kostkę ananasy. Ciasto można udekorować polewą bądź płatkami migdałów. Według uznania :)Ciasto układać w następującej kolejności : 1.biszkopt 2. masa budyniowa 3. masa kokosowa 4. polewa.