Sposób przygotowania:
Kokosowo- daktylowe ciasteczka z komosy ryżowej
Suche składniki wymieszać, dodać rozgniecionego banana, olej i wodę. Wszystko dobrze wymieszać.
Z powstałej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego. Umieścić je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczyć dłonią. Piec w 180sr.C około 20 minut do zarumienienia ( czas pieczenia zależy od wielkości i grubości waszych ciasteczek)
Upieczone wyjąć i ostudzić na kratce. Smacznego!
( inspiracja/ źródło: ecookland)
Z powstałej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego. Umieścić je na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i spłaszczyć dłonią. Piec w 180sr.C około 20 minut do zarumienienia ( czas pieczenia zależy od wielkości i grubości waszych ciasteczek)
Upieczone wyjąć i ostudzić na kratce. Smacznego!
( inspiracja/ źródło: ecookland)
Marika-
zozolek
akrobatka2
Marika- napisał(a):
akrobatka2
zozolek napisał(a):
marietta
zozolek
to może sobie kupię - a do czego jeszcze go dodajesz
akrobatka2
zozolek napisał(a):
ciasteczka