iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Kolacja drwala

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 3
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Kolacja drwala ostre , syte najlepsze z świeżym chlebkiem

Kolacja drwala

Składniki:

Kolacja drwala

 

 

Sposób przygotowania:

Kolacja drwala
Boczek kroimy w kawałki i smażymy na patelni teflonowej. Pieczarki i cebulę kroimy i dodajemy do boczku. Następnie wyciskamy na patelnię czosnek. Smażymy. Dodajemy [pokrojoną w kosteczkę kiełbasę. Dodajemy liść laurowy , jałowiec. Mieszamy i smażymy na małym ogniu. Doprawiamy papryka słodką i ostrą . Jeżeli trzeba doprawiamy jeszcze solą i pieprzem. Podajemy na ciepło