Sposób przygotowania:
Kolorowe roladki Zewy
Kotlety umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą i pieprzem. Szparagi oskrobać za pomocą szorstkiej ( nowej ) ściereczki i pokroić na kawałki. Obie papryki i pieczarki pokroić w kostkę. Na patelni roztopić masło, wrzucić składniki nadzienia i podsmażyć. Dodać koperek i doprawić do smaku. Nadzienie przestudzić, po czym rozłożyć na rozbite kotlety i zwinąć w roladki. Każdą roladkę zawinąć szczelnie w folię spożywczą i zawiązać końce. W garnku zagotować wodę, włożyć roladki i gotować 20 minut. Po ugotowaniu można spożywać od razu lub podsmażyć ( ja podsmażyłam ).
marietta
darmiona
evita0007
zewa
edytaha
-Natka-
gusia1000