Sposób przygotowania:
Kolorowy ryż
Ryż gotujemy w osolonej wodzie ok. 15 minut. Odcedzamy. Torebeczki rozpruwamy i zawartość wsypujemy do miski. Całość polewamy olejem. Warzywa smażymy na patelni i doprawiamy do smaku. Sos sałatkowy przyżądzamy wg. przepisu na opakowaniu. Ryż podajemy z odrobiną warzyw i polany sosem sałatkowym. Smacznego!!!
![Kolorowy ryż Kolorowy ryż](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowy-ryz-88282.jpg)
![Kolorowy ryż Kolorowy ryż](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowy-ryz-88283.jpg)
![Kolorowy ryż Kolorowy ryż](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowy-ryz-88284.jpg)
![Kolorowy ryż Kolorowy ryż](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kolorowy-ryz-88285.jpg)