Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Kotleciki śledziowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Na oliwie podsmażyć umytą, drobno posiekaną cebulkę. Śledzie zemleć w maszynce

Kotleciki śledziowe

Składniki:

Kotleciki śledziowe

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki śledziowe
Na oliwie podsmażyć umytą, drobno posiekaną cebulkę. Śledzie zemleć w maszynce. Do miski ze zmielonym śledziem przełożyć zrumienioną cebulę, oraz śmietanę,i jajko, dodać przyprawy. Masę śledziową dokładnie wyrobić, formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na tłuszczu z obu stron.Pyszne Smacznego!:)

Tagi:

tarta śledzie