Sposób przygotowania:
Kotleciki z cukinii z fetą
Cukinie myję i ścieram na tarce bez obierania skórki. Dodaję troche soli i mieszam. Odstawiam na około 30 minut żeby zebrala się woda, którą odlewam a miąższ dokladnie odciskam. Dodaję jajko, pokruszony drobno ser i bułkę tartą i przyprawy. Mieszam. Łyżką nakładam na rozgrzaną patelnię i smażę z obu stron na złoty kolor.
![Kotleciki z cukinii z fetą Kotleciki z cukinii z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-cukinii-z-feta-232025.jpg)
![Kotleciki z cukinii z fetą Kotleciki z cukinii z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-cukinii-z-feta-232026.jpg)
![Kotleciki z cukinii z fetą Kotleciki z cukinii z fetą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-cukinii-z-feta-232027.jpg)