Sposób przygotowania:
Kotlety rybne!
Mięso z ryb i boczek należy zmielić przez maszynkę. Do mięsa trzeba dodać jajka , zamoczoną bułkę tartą , przyprawić i dokładnie wymieszać. Uformować kotlety i smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Można także do smaku polać ją sosem :
Cebulę trzeba pokroić , w rondelku zagrzać olej , zeszklić cebulę. Zalać niewielką ilością wody. Dusić 5 minutek. Należy następnie dodać koncentratu , trochę jeszcze podusić , a potem doprawić. Należy kotlety polać właśnie tym sosem !Smacznego!!:)
Cebulę trzeba pokroić , w rondelku zagrzać olej , zeszklić cebulę. Zalać niewielką ilością wody. Dusić 5 minutek. Należy następnie dodać koncentratu , trochę jeszcze podusić , a potem doprawić. Należy kotlety polać właśnie tym sosem !Smacznego!!:)