Pumka

Pumka

Kucharz
[Przepisów: 17]

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

szybkie i smaczne podaję również w sosach

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<

Składniki:

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<

 

  • 2 woreczki ryżu (ugotowane)
  • 1/2kg pieczarek (zetrzeć na dużych oczkach)
  • 1 duża cebula
  • 2 jajka
  • 20dkg sera żółtego (zetrzeć na dużych oczkach)
  • 3-4 łyżki bułki tartej
  • przyprawy

Sposób przygotowania:

>>kotlety ryżowo-pieczarkowe<<
-zeszklić cebulę, dodać pieczarki (dobrze odparować) wszystkie składniki wymieszać i formować małe kotleciki obtaczać w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju (tłuszczu)