Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Kotlety wątróbkowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Umytą i drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle. Wątróbki oczyścić, umyć, przemleć w maszynce.

Kotlety wątróbkowe

Składniki:

Kotlety wątróbkowe

 

Sposób przygotowania:

Kotlety wątróbkowe
Umytą i drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle. Wątróbki oczyścić, umyć, przemleć w maszynce. Do wątróbki dodać cebulkę, mąkę, jajko, majranek, bułkę tartą, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wszystko wymieszać. Łyżką nakładać porcje masy wątróbkowej na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron. Smacznego!:)

Tagi:

tarta