Sposób przygotowania:
Kotlety z chleba i grzybów
Chleb pokroić na kawałki i zalać mlekiem, a następnie odcisnąć. Cebulę pokrojoną w kostkę lekko podsmażyć.Grzyby zalać zimną wodą lekko osoloną i zagotować,następnie odcedzić.Ostudzić, a następnie zmielić przez maszynkę.Wszystkie składniki razem wymieszać i doprawić. W razie potrzeby dodać trochę bułki tartej. Formować kotlety i obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
![Kotlety z chleba i grzybów Kotlety z chleba i grzybów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-chleba-i-grzybow-227550.jpg)
![Kotlety z chleba i grzybów Kotlety z chleba i grzybów](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotlety-z-chleba-i-grzybow-227551.jpg)