Sposób przygotowania:
Kotlety z mortadeli,oszczędnie
Plastry mortadeli najpierw obtaczamy dokładnie w mące.
Roztrzepujemy jajko,dodając sól, pieprz i śmietanę.
Obtaczamy w jajku,po czym w bułce tartej lub jak kto woli w gotowej panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju,na złoty kolor z dwóch stron. Wyśmienicie smakują z frytkami i zieloną surówką, pasują na obiad dla każdego kto ceni czas,łatwość przyrządzania posiłków i oczywiście pieniądze,gdyż posiłek wychodzi tanio jest smaczny zarazem.Niestety wykasowały mi się zdjęcia kotletów podanych na talerzu,ale warto wypróbować.
SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roztrzepujemy jajko,dodając sól, pieprz i śmietanę.
Obtaczamy w jajku,po czym w bułce tartej lub jak kto woli w gotowej panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju,na złoty kolor z dwóch stron. Wyśmienicie smakują z frytkami i zieloną surówką, pasują na obiad dla każdego kto ceni czas,łatwość przyrządzania posiłków i oczywiście pieniądze,gdyż posiłek wychodzi tanio jest smaczny zarazem.Niestety wykasowały mi się zdjęcia kotletów podanych na talerzu,ale warto wypróbować.
SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!