Sposób przygotowania:
Krem czekoladowy na Dzień Mamy
Obieramy awokado, wkładamy do wysokiego naczynia blendera. Dodajemy mleczko kokosowe, kakao, cukier z wanilią i chleb świętojański. Jeśli nie mamy tej mąki zastępujemy ją 1 łyżeczką kakao. Miodu dodajemy tyle, jakie słodkie lubimy desery. Miksujemy wszystko na gładka masę. Wkładamy krem do pucharków, dekorujemy kleksem jogurtu, posypujemy pyłkiem pszczelim i uprażonym kokosem. Dekorujemy deser listkami mięty lub melisy.
![Krem czekoladowy na Dzień Mamy Krem czekoladowy na Dzień Mamy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-czekoladowy-na-dzien-mamy-275395.jpg)
![Krem czekoladowy na Dzień Mamy Krem czekoladowy na Dzień Mamy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-czekoladowy-na-dzien-mamy-275396.jpg)
![Krem czekoladowy na Dzień Mamy Krem czekoladowy na Dzień Mamy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-czekoladowy-na-dzien-mamy-275397.jpg)
marietta
jaNina
Robiłam ten krem po raz pierwszy i sama byłam zaskoczona, jaki jest smaczny!
Ewa
reanja
jaNina