Sposób przygotowania:
Krem śmietankowo-czekoladowy
Czekoladę połamać na mniejsze kawałki, przełożyć do garnka. Do czekolady dodać masło, cukier waniliowy i miód. Wlać śmietanę. Całość podgrzewać na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż wszystko się połączy (nie trzeba gotować). Masę przestudzić. Do masy wsypać mleko w proszku. Dokładnie wymieszać. Krem przelać do słoiczków i schłodzić w lodówce. Gotowym kremem można smarować np. wafelki, ciastka, kanapki itp.
![Krem śmietankowo-czekoladowy Krem śmietankowo-czekoladowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-smietankowo-czekoladowy-157663.jpg)
![Krem śmietankowo-czekoladowy Krem śmietankowo-czekoladowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-smietankowo-czekoladowy-157664.jpg)
![Krem śmietankowo-czekoladowy Krem śmietankowo-czekoladowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-smietankowo-czekoladowy-157665.jpg)
![Krem śmietankowo-czekoladowy Krem śmietankowo-czekoladowy](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/krem-smietankowo-czekoladowy-157666.jpg)
marietta
-Natka-