Sposób przygotowania:
Krewetki z czosnkiem i pietruszką
Na patelni roztapiam masło. Trzy ząbki czosnku drobno siekam. Pietruszkę również grobno siekam.
Chili kroję na drobno.
Na roztopione masło dodaję czosnek a następnie dokładnie mieszam. Wrzucam krewetki. Krewetki kupiłam już ugotowane o obrane. Mieszam i smażę max po 2 min z każdej strony tak by krewetki byly zlotawe. Dodaję chilli i pietruszkę oraz sok z limonki oraz przyprawy. Mieszam jeszcze przez ok minuty. Wykładam do miseczki. Podaję z bagietką.
Chili kroję na drobno.
Na roztopione masło dodaję czosnek a następnie dokładnie mieszam. Wrzucam krewetki. Krewetki kupiłam już ugotowane o obrane. Mieszam i smażę max po 2 min z każdej strony tak by krewetki byly zlotawe. Dodaję chilli i pietruszkę oraz sok z limonki oraz przyprawy. Mieszam jeszcze przez ok minuty. Wykładam do miseczki. Podaję z bagietką.