Sposób przygotowania:
Krokieciki Wokalisty
Obgotowane grzybki i kapuchę (Grzybki 3 razy) (Kapucha 1 raz) . Odciskamy i kroimy wszystko nożem na dowolne rozmiary :) Ja siekam na malutkie lecz nie za małe po prostu w sam raz . Jak dla mnie... Dodajemy to do miseczki i mieszamy razem z solą oraz pieprzem. (CIASTO NALEŚNIKOWE ZNAJDZIECIE W MOICH PRZEPISACH) Zawijamy farsz w naleśniki i obtaczamy w jajeczku potem obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzany olej :) Smacznego!
Henia
1. co z tą obgotowana kapustą: odsączyć, czy odcisnąć, czy zostawić jak jest?
2. co to za "pyszny" farsz bez cebuli?
3. jak te krokiety przetrwają rzucanie na patelnię? (pomijam stan kuchni po tej operacji!)
4. po co obgotowywać grzybki 3 razy?