Sposób przygotowania:
Krokiety z mięsem
Naleśniki: Wszystkie składniki zmiksować i usmażyć naleśniki.
Nadzienie: Mięso z rosołu ostudzić i zmiksować blenderem lub zmielić można dodać trochę warzyw z rosołu. Obrane i posiekane pieczarki i cebulę podsmażyć na oleju i wymieszać z mięsem, doprawić do smaku.
Na każdy naleśnik nałożyć łyżkę farszu i zwinąć w krokiety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć z każdej strony na oleju.
Nadzienie: Mięso z rosołu ostudzić i zmiksować blenderem lub zmielić można dodać trochę warzyw z rosołu. Obrane i posiekane pieczarki i cebulę podsmażyć na oleju i wymieszać z mięsem, doprawić do smaku.
Na każdy naleśnik nałożyć łyżkę farszu i zwinąć w krokiety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć z każdej strony na oleju.