Sposób przygotowania:
Krówka bezówka
Upieczony i ostudzony biszkopt przekroić na 2 części.W garnku rozetrzeć masło,a następnie dodawać do niego porcjami masę krówkową. Miksować.Można dodać do kremu odrobinę alkoholu.
Bezy rozkruszyć na małe kawałki. Dodać je do kremu i lekko wymieszać łyżką.Na osobnym talerzyku zostawić odrobinę kremu,a resztę wyłożyć na ciasto. Przykryć drugą częścią ciasta.Pozostawionym kremem wysmarować boki biszkoptu,Następnie ubić 2 kremówki ze śmietan-fixami. Wyłożyć na ciasto.Wierzch ciasta posypać startą na tarce gorzką czekoladą.
Bezy rozkruszyć na małe kawałki. Dodać je do kremu i lekko wymieszać łyżką.Na osobnym talerzyku zostawić odrobinę kremu,a resztę wyłożyć na ciasto. Przykryć drugą częścią ciasta.Pozostawionym kremem wysmarować boki biszkoptu,Następnie ubić 2 kremówki ze śmietan-fixami. Wyłożyć na ciasto.Wierzch ciasta posypać startą na tarce gorzką czekoladą.