Sposób przygotowania:
Krówka z kokosem
Białka ubic na sztywna pianę. Pod koniec dodać cukier i zmiksowac. Dodawac po 1 żółtku i cały czas miksować. Dodać przesitowaną make, proszek do pieczenia i kakao. Wymieszać. Piec ok. 20 minut w 180 stopniach. Przeciać na pół.
Masło utrzec na puch. Dodać do niego 2/3 masy krowkowej.
Biszkopta posmarować przygotowaną masą, nastepnie ułożyć herbatniki i posmarować 1/3 pozostałej czystej masy krówkowej. Znów ułożyć herbatniki i posmarować masą. Przyłozyc biszkoptem i polac polewa i postpac wiórkami kokosowymi.
Masło utrzec na puch. Dodać do niego 2/3 masy krowkowej.
Biszkopta posmarować przygotowaną masą, nastepnie ułożyć herbatniki i posmarować 1/3 pozostałej czystej masy krówkowej. Znów ułożyć herbatniki i posmarować masą. Przyłozyc biszkoptem i polac polewa i postpac wiórkami kokosowymi.
pałla