Sposób przygotowania:
Kruche owocowe babeczki
Masło posiekaj i połącz z cukrem, żółtkami i mąką. Dodaj kilka kropel soku z cytryny i szybko zagnieć ciasto. Podziel je na 2 części. Do jednej z nich dodaj kakao i ugniataj ciasto aż stanie się brązowe. 2 części włóż do lodówki na 15 min. Ciasto wyjmij z lodówki, urywaj małe kawałki i wylepiaj nimi foremki do babeczek. Ułóż je na blaszce. Piecz 15 min. Upieczone babeczki wyjmij z foremek. Galaretkę rozpuść w 1/3 zalecanej wody w instrukcji na opakowaniu. Odstaw aby się stężała. Twaróg utrzyj z cukrem waniliowym i cukrem pudrem. Do całości dodaj tężejąca galaretkę. Przygotowaną masę wstaw do lodówki. Schłodzoną przełóż do rękawa cukierniczego i napełniaj nią babeczki. W masę wciskaj świeże kawałki owoców.