Sposób przygotowania:
Kulebiak (trochę) francusko- włoski.
1.Mięso mieszam z mrożonkami i przyprawami.
2.Ciasto do pizzy dzielę na 2 części i na środek każdej nakładam połowę mieszanki.
3.Zaklejam jak na zdjęciu i wkładam do rozgrzanego do 200 stopni pieca na 50 minut. Ostatnie 20 minut włączam podgrzewanie tylko dolną grzałką, aby ciasto z góry się nie spaliło.Danie bardzo syte i bardzo łatwe bo ostatecznie z gotowych półproduktów :-) ale za to jakie dobre! Należy podawać z jogurtowym sosem np. czosnkowym.
2.Ciasto do pizzy dzielę na 2 części i na środek każdej nakładam połowę mieszanki.
3.Zaklejam jak na zdjęciu i wkładam do rozgrzanego do 200 stopni pieca na 50 minut. Ostatnie 20 minut włączam podgrzewanie tylko dolną grzałką, aby ciasto z góry się nie spaliło.Danie bardzo syte i bardzo łatwe bo ostatecznie z gotowych półproduktów :-) ale za to jakie dobre! Należy podawać z jogurtowym sosem np. czosnkowym.