kamis

kamis

Starszy Kucharz
[Przepisów: 39]

Kulebiak z łososiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Łososia zmielić przez maszynkę, dodać 2 jaja, brandy, śmietanę.

Kulebiak z łososiem

Składniki:

Kulebiak z łososiem

 

  • 1 op. ciasta francuskiego

 

 

  • 3 jaja

 

 

  • 20 ml brandy

 

  • Przyprawy KAMIS:

 

  • 3 łyżeczki Natki pietruszki

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kulebiak z łososiem
Łososia zmielić przez maszynkę, dodać 2 jaja, brandy, śmietanę, natkę pietruszki, doprawić pieprzem cytrynowym i solą, wymieszać na jednolitą masę. Farsz z łososia zawinąć w ciasto francuskie.