Sposób przygotowania:
Kuperki na ostro
Prosta, smaczna przekąska, idealna np.: do zimnego piwa! Kuperki umyć, posolić, popieprzyć zalać sosem sojowy i wstawić na pół godziny do lodówki. Wyłożyć na blachę i upiec w piekarniku,( najlepiej korzystając z opcji grill) na złoty kolor- im więcej tłuszczu się wytopi, tym lepsze. Dobrze zrobione można chrupać nawet z kosteczkami. Podawać na przykład z sosem słodko- kwaśnym.
Pyza
przejs
Ania Hosz
Ja zwykle kupuję dla kotów...ale jak domownicy się zorientują, czym karmię koty...to biedne zwierzęta muszą się podzielić:)
zewa
edytaha
W moim domu też tylko mama jadła kuperki, ja jakoś nigdy nie mogłam się przemóc żeby spróbować.
zbysiowa
U mnie tato eksperymentował z taki daniami, kuperkami , łapkami , móżdżkami, ja tego nie tknęłam i nie zamierzam:))) Chociaż na tej fotce wyglądają smacznie)
cherry
przejs
O, i świńskie uszy :) Pychotka :)
mela25
Pyza
hehe, co osoba to smak :) jak się dobrze oczyści i wytnie gruczoły to pieczone są pyszne!
bajtek
Tit
iziona
Bernadetta
Pyza
zewa
U mnie czasami bywają indycze kupry.
jaNina
ale jak ktoś - czemu nie? Nie takie " smakołyki" ludzie jedzą.....
trocin