Sposób przygotowania:
kurczak po chinsku
kurczaka kroimy w paseczki,lekko przyprawiamy i smazymy pozniej wzucamy wloszczyzne,ugotowane grzyby mun(rowniez pokrojone w paseczki),pedy bambusa,papryke czerwona(srednia kostka)wszystko razem dusimy w ok 2-3 szklanki wody kolo 10 minut wzucamy por lekko podduszamy z 2 min.calosc przyprawiamy sosem sojowym,odrobina soli(nalezy pamietac ze sos sojowy jest slony:))imbic,curry,pieprz cayenne,papryka slodka i odrobina kminku na koncu zageszczamy soszycze smacznego:)
Kasia52
karolkuchcik
przemek508
marco5
Chupnięta
caroline1983
iwona3004
damian776
wloszczyzne musialem troche rozmrozic,kurczak na drugiej patelni(niestety tylko 1 zdjecie mozna wrzucic)
Chupnięta
Można dorzucić zdjęcia w uzupełnieniu do przepisu - piękny przepis z gotowca , co innego w składzie co innego na zdjęciu :) Wow jak na zawodowego kucharza to się motasz w zeznaniach